Home  >  Over ons

OVER ONS

De halsbanden van Label of Tails vertellen een verhaal, het verhaal van jou en je hond samen.

Het idee voor ons merk Label of Tails is voortgekomen uit de liefde voor onze hond Lot. Een ontzettende trouwe en lieve Golden Retriever waar we vele jaren van genoten hebben en die ons zeer dierbaar was. De avonturen en liefdevolle momenten die we met haar hebben meegemaakt koesteren we nog steeds. Een gevoel wat jij als hondeneigenaar misschien wel herkent!
De onvoorwaardelijke vriendschap met Lot is de inspiratiebron geweest voor de oprichting van Label of Tails en voor ons product, onze unieke halsbanden.
Wij zien iedere vriendschap tussen hond en eigenaar als een uniek verhaal. Of zoals wij het zeggen: “every tail has a different story”……én mag met trots gedragen worden!

OVER HET PRODUCT

Label Of Tails biedt een unieke halsband die het verhaal vertelt van jouw hond en die de onvoorwaardelijke vriendschap tussen jou en je trouwe viervoeter symboliseert. De liefde die er is, de connectie, de mooie avonturen die jullie samen beleven, maar ook de minder leuke dingen. Overal waar jullie zijn en wat jullie meemaken, daar zal deze halsband ook zijn. Zo wordt de halsband een element van herinneringen aan jullie onvergetelijke tijd samen. En zeg nou zelf, wat is er nog mooier dan een halsband die het verhaal vertelt van jouw hond? Weet je nog dat hij in die sloot sprong terwijl je op het punt stond om weg te gaan? Of dat dit lekkere zachte bolletje altijd aan je voeten lag terwijl je tv keek? En dat je hond iedere morgen klaar stond om je een knuffel te geven? Al deze momenten maken jullie verhaal. Het verhaal van jou en je hond samen.

Je ontvangt de unieke halsband in een stijlvolle bewaarbox, zodat je jullie verhaal een eigen plek kunt geven. Het verhaal van jou en je hond samen, want ‘every tail has a different story’.

Maar nu eerst samen fantastische avonturen beleven en genieten van de liefde en vriendschap die jouw trouwe viervoeter je iedere dag geeft!

OVER WILLEMIJN

Hai! Mijn naam is Willemijn, founder van Label Of Tails en alweer twee jaar trotse eigenaar van Lux, mijn Australische Herder. Honden zijn mijn allergrootste passie. Met een hond ga je een vriendschap voor het leven aan. Een hond maakt deel uit van je gezin en hoort bij jou. Ik kan mij dan ook geen leven zonder deze geweldige viervoeters voorstellen.

Mijn vorige hond Lot is mijn grootste inspiratiebron geweest voor de oprichting van Label Of Tails. De tijd met haar samen was een hondenleven vol liefde en vriendschap en is nu een verhaal met een mensenleven aan herinneringen.

Ik gun het iedere hondenliefhebber om van de tijd van jullie samen en van jullie verhaal een blijvende herinnering te maken, want ‘every tail has a different story’.

Make memories together!

“SAMEN AVONTUREN BELEVEN EN VOOR ALTIJD VASTHOUDEN”.

…dat is onze missie bij Label of Tails.

Deze missie vertalen wij door in het ontwerp van onze producten. Wij bieden een unieke hondenhalsband die de onvoorwaardelijke vriendschap, liefde en bijzondere band tussen jou en je hond symboliseert. Een halsband die een verhaal draagt en vertelt! Het verhaal van jou en je hond samen en dat je voor altijd wilt vasthouden.

Je ontvangt jouw unieke gepersonaliseerde halsband in een stijlvolle bewaarbox, zodat je jullie verhaal een mooie plek kunt geven.