Verzending en betalingsinfo

Verzending van uw bestelling

Bij het afrekenproces in onze online web store kunt u uw voorkeur in verzendwijze en betaalmethode aangeven. Binnen 7-10 werkdagen zullen wij uw pakket aanbieden aan de gekozen postbezorger. De producten worden voor u persoonlijk handgemaakt en zijn allemaal uniek en daar besteden wij graag wat extra tijd aan. Wanneer uw bestelling word verzonden krijgt uw via email informatie over de verzending en de afleverdag. Nadat wij uw pakket hebben aangeboden aan de postberzorger duurt een verzending normaal 1 a 2 dagen.

Betaling

Bij het klikken op betaling – Als u heeft gekozen voor Mollie via ‘iDEAL’ wordt u automatisch doorgelinked naar het betalingssysteem van Mollie en kan u met IDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop gebruiken. Voor het betalen met iDEAL rekenen wij geen extra kosten. Tevens is ook overboeken per bank mogelijk. Voor bank overboeken deze per mail aan te vragen via ons contact formulier.

“SAMEN AVONTUREN BELEVEN EN VOOR ALTIJD VASTHOUDEN”.

…dat is onze missie bij Label of Tails.

Deze missie vertalen wij door in het ontwerp van onze producten. Wij bieden een unieke hondenhalsband die de onvoorwaardelijke vriendschap, liefde en bijzondere band tussen jou en je hond symboliseert. Een halsband die een verhaal draagt en vertelt! Het verhaal van jou en je hond samen en dat je voor altijd wilt vasthouden.

Je ontvangt jouw unieke gepersonaliseerde halsband in een stijlvolle bewaarbox, zodat je jullie verhaal een mooie plek kunt geven.